×

JT GRUP OIL

Una dintre cele mai importante companii de pe piața distribuției de carburanți și dezvoltatorul proiectului jt terminal, singurul terminal privat de produse petroliere din românia

office@jtgroup.ro
1 Bd. NĂVODARI
NĂVODARI, Constanța County - Romania

Istoric

 JT Grup Oil S.A. desfășoară operațiuni de distribuție de carburanți în zona de Sud-Est a României cu ajutorul unei flote proprii de 11 cisterne cu o capacitate de până la 40.000 de litri, dotate cu pompe și indicatoare pentru măsurarea cantității livrate. Pentru distribuția de carburanți în zona de nord a țării, compania are parteneriate cu reprezentanți ai mediului de business, colaboratori pe termen lung.

JT Grup Oil a fost înființată în anul 2001 la Constanța

În ultimii zece ani, compania a avut operațiuni în construcții, imobiliare, turism, agrement, colectare de deșeuri, logistică și service auto pentru utilitare, camioane, autobuze și remorci.

2001

2003

Distribuția de Carburanți

Din 2003, obiectul principal de activitate al JT Grup Oil a fost distribuția de carburanți. În aceea perioadă compania deservea prin intermediul unei cisterne aproximativ 20-30 de clienți.

Terminal Bitum

Compania construiește un terminal de bitum la Medgidia, pe care la scurt timp după recepție îl vinde. Suma obținută din vânzarea acestuia a fost investită în dezvoltarea rețelei de distribuție-carburanți.

2004 - 2005

2006 - 2007

Dezvoltare flotă auto

Între 2006 și 2007, JT Grup Oil și-a dezvoltat flota auto prin achiziționarea de cisterne și stații de incintă cu ajutorul cărora au început să distribuie carburanți în zona de Sud-Est a țării.

Dezvoltare rețea

În perioada 2007-2008 compania își dezvoltă rețeaua de carburanți și introduce pe piață peste 250 de rezervoare, dotate cu pompe și indicatori de nivel.

2007 - 2008

2003

JT Terminal - prima fază

În 2023 JT Grup Oil își extinde linia de business și planifică dezvoltarea primului terminal de produse petroliere lichide de la Marea Neagră.

În aceast an, compania obține un contract de finanțare din fonduri europene nerambursabile prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM), prin care beneficiază de 11 milioane de euro pentru dezvoltarea JT Terminal. Contractul a fost încheiat odată cu finalizarea primei etape de dezvoltare a terminalului.

Tot în 2023 JT Grup Oil a intrat pe un nou segment de produs – motorina fără acciză ce deservește vasele comerciale (bunkeraj pentru portul Constanța si Portul Midia).

JT Terminal - a doua fază & finalizare

Compania dezvoltă suprastructura terminalului necesară pentru implementarea proiectului, aferentă fazei a doua de construcție. În paralel cu dezvoltarea terminalului, aceasta investește în tehnologie și implementează soluții avansate de gestionare a stocurilor și de eficientizare a proceselor pentru a îmbunătăți performanța și a răspunde cerințelor clienților.

În primăvara anului 2024, JT Grup Oil anunță listarea la bursă, pe piața AeRo și pune la dispoziția publicului spre subscriere, printr-o Ofertă Publică Inițială (IPO), un număr de 10.000.000 acțiuni noi emise, cu scopul de a majora capitalului social al companiei.

2024

Operațiuni de distribuție a combustibilului în zona de Sud-Est a României cu ajutorul unei flote proprii de 11 cisterne cu o capacitate de până la 40.000

Serviciu complet de aprovizionare direct la locația dumneavoastră, care include livrarea rapidă

JT Terminal, cel mai nou și modern terminal de produse petroliere lichide din Portul Constanța

Deținem o bază logistică dotată cu hale de reparații, întreținere, birouri și depozite de rezervoare de carburant

Du-te sus
ro_RO