×

JT GRUP OIL

Una dintre cele mai importante companii de pe piața distribuției de carburanți și dezvoltatorul proiectului jt terminal, singurul terminal privat de produse petroliere din românia

office@jtgroup.ro
1 Bd. NĂVODARI
NĂVODARI, Constanța County - Romania

Despre Noi

Fondată in 2001, JT Grup Oil S.A. este una dintre cele mai importante companii care activează pe piața distribuției de carburanți și dezvoltatorul primului terminal privat de produse petroliere din România în portul Constanța.

În perioada 2004-2005, a construit un terminal de bitum la Medgidia, pe care l-a vândut la scurt timp după recepție, iar banii obținuți în urma vânzării au fost investiți în dezvoltarea rețelei de distribuție de carburanți. În 2008, compania a început să dezvolte rețeaua de distribuție și a introdus pe piață peste 250 de rezervoare dotate cu pompe și indicatori de nivel. Din 2023, JT Grup Oil S.A. și-a diversificat gama de produse, și a accesat segmentul de motorină fără acciză, care deservește vasele comerciale pentru porturile Midia și Constanța.

Misiune
Aprovizionare constantă și fiabilă de combustibili

Misiunea noastră este de a regla deficitul de carburanți din Romania prin furnizarea unei aprovizionări constante și fiabile, investind în inovație, diversificând oferta și colaborând cu partenerii strategici.
Prin aceste eforturi, ne dorim să contribuim la o mai mare stabilitate economică, la protejarea mediului și la îmbunătățirea calității vieții pentru cetățenii români.

Viziune
Creșterea capacităților de stocare

Viziunea noastră este creșterea exponențială a capacității de stocare și punerea pe piață a unor volume mai mari de combustibili.

Inovație
Inovăm pentru un viitor sustenabil

Ne reafirmăm angajamentul față de mediul înconjurător, prin utilizarea consumului de energie verde produs de o centrală fotovoltaică de 250 kW.

Facilităm accesul rapid și eficient la produse petroliere în europa de est

Proiectul nostru de referință este JT Terminal, cel mai nou și modern terminal de produse petroliere lichide din Portul Constanța reprezintă o investiție strategică atât pentru întreaga regiune cât și pentru zona de Est a Europei, deservind România, Ungaria, Serbia, Austria și Ucraina. Conectat pe calea ferată și rutieră la infrastructura portuară și națională, noul terminal multi-modal și complet automatizat, va permite încărcarea și descărcarea simultană a navelor, vagoanelor și cisternelor, reducând timpii de așteptare în port pentru încărcarea sau descărcarea carburanților.

Investim în tehnologii avansate și în proiecte de cercetare și dezvoltare pentru eficientizarea operațiunilor

Suntem o companie solidă, care se remarcă în industrie datorită capacităților noastre de a integra know-how-ul și expertiza vastă de peste 20 de ani în dezvoltarea proiectelor de anvergură. Cu o echipă de specialiști bine pregătiți abordăm fiecare proiect cu precizie și determinare, asigurându-ne că fiecare detaliu este gestionat în mod eficient și profesional. Ne angajăm să oferim soluții inovatoare care să răspundă cerințelor și nevoilor clienților, într-un mod sustenabil și eficient din punct de vedere al costurilor.

Operațiuni de distribuție a combustibilului în zona de Sud-Est a României cu ajutorul unei flote proprii de 11 cisterne cu o capacitate de până la 40.000

Serviciu complet de aprovizionare direct la locația dumneavoastră, care include livrarea rapidă

JT Terminal, cel mai nou și modern terminal de produse petroliere lichide din Portul Constanța

Deținem o bază logistică dotată cu hale de reparații, întreținere, birouri și depozite de rezervoare de carburant

Du-te sus
ro_RO