×

JT GRUP OIL

Una dintre cele mai importante companii de pe piața distribuției de carburanți și dezvoltatorul proiectului jt terminal, singurul terminal privat de produse petroliere din românia

office@jtgroup.ro
1 Bd. NĂVODARI
NĂVODARI, Constanța County - Romania

Guvernanță Corporativă

Guvernanță Corporativă

Guvernarea corporativă este parte integrantă a strategiei JT Grup Oil ce consolidează încrederea investitorilor prin asigurarea unei comunicări transparente în contextul listării la Bursa de Valori București.

Conducere etică și responsabilă

Managementul companiei este cel care adoptă deciziile în mod etic și responsabil, având în vedere interesele tuturor părților, inclusiv ale acționarilor, angajaților, clienților și comunităților în care activează.

Transparență și raportare financiară

JT Grup Oil furnizează informații financiare precise și transparente, astfel încât toți stakeholderii să beneficieze de o imagine clară a performanței financiare și a poziției companiei.

 Responsabilitate socială corporativă

Compania își asumă responsabilitatea față de comunitățile în care își desfășoară activitatea și adoptă practici responsabile pentru mediul înconjurător, contribuind la dezvoltarea sustenabilă a acestora.

Consiliu de administrație

Consiliu de administrație al JT Grup Oil supraveghează managementul executiv și se asigură de realizarea obiectivelor și respectarea valorilor companiei, astfel încât să se conformeze tuturor legilor, reglementărilor și standartelor în vigoare, asigurându-se că operațiunile sunt în conformitate cu cele mai înalte standarde.

Consiliul Administrativ

Jean Tucan
Jean Tucan
Acționar Majoritar JT Grup Oil
Cu o carieră vastă în consultanță în management și expertiză în domenii precum logistică, petrol, energie, infrastructură și administrație guvernamentală și cu peste treizeci de ani de experiență în management, Jean Paul Tucan, recunoscut pentru abilitățile de comunicare și capacitatea sa de a lucra în echipă, a ocupat roluri cheie în diverse companii, contribuind strategic la dezvoltarea proiectelor de anvergură. În prezent, Jean Tucan este acționar majoritar al JT Grup Oil, una dintre cele mai importante companii de pe piața distribuției de carburanți și dezvoltator al primului terminal privat de produse petroliere lichide de la Marea Neagră, JT Terminal.
Bogdan Aldea
Bogdan Aldea
Președintele Consiliului de Administrație
Cu un angajament față de excelență și un palmares de succes, Bogdan-Florin Aldea are o experiență vastă, de peste douăzeci de ani în domeniul energiei. Licențiat în economie la Academia de Studii Economice București, Aldea are o viziune strategică și administrativă remarcabilă. În rolul său a excelat în diverse domenii, de la coordonarea demersurilor comerciale ale companiei până la participarea activă la activitățile financiare și contabile. El deține aptitudini solide de analiză a pieței, de negociere a contractelor și de gestionare a relațiilor cu actorii implicați, de la instituții guvernamentale la agenții comerciale. Îndeplinește rolul de Director General fiind implicat în toate proiectele de dezvoltare
Alexandra Tucan
Alexandra Tucan
Vicepreședinte Consiliu de Administrație
Cu experiență vastă în management și în intermedierea relațiilor firmei cu mediul exterior, Alexandra Tucan are abilități în promovarea intereselor companiei în mediul de afaceri, contribuind la dezvoltarea și implementarea streategiilor de creștere și consolidare a business-ului. Pe lângă responsabilitățile sale din cadrul JT Grup Oil, Alexandra este Manager în cadrul Mamaia Water Sports SRL, demonstrând astfel capacitatea sa de a gestiona simultan multiple roluri și proiecte.
Andreea Dublea
Andreea Dublea
Membru Consiliu de Administrație
Specializată în relații internaționale și studii europene, Andreea Dublea activează în cadrul JT Grup OIL în calitate de membru în Consiliul de Administrație încă din anul 2007, având o experiență de 17 ani în cadrul companiei. Până în anul 2017 Andrea Dublea a exercitat funcția de Director Resurse Umane acumulând experiență în recrutarea, menținerea și implementarea de bune practici la locul de muncă.
Du-te sus
ro_RO