×

JT GRUP OIL

Una dintre cele mai importante companii de pe piața distribuției de carburanți și dezvoltatorul proiectului jt terminal, singurul terminal privat de produse petroliere din românia

office@jtgroup.ro
1 Bd. NĂVODARI
NĂVODARI, Constanța County - Romania

Carburanți

Facilităm accesul rapid și eficient la produse petroliere în europa de est

Suntem un pionier în crearea unei rețele de distribuție eficiente și sustenabile și oferim soluții inovatoare care promovează parteneriatele strategice pe termen lung. Desfășurăm operațiuni de distribuție carburanți pe teritoriul României cu ajutorul unei flotei proprii de 11 cisterne, cu o capacitate de până la 40.000 de litri, dotate cu pompe și indicatoare pentru măsurarea cantității livrate, și prin intermediul parteneriatelor cu reprezentanți ai mediului de business.

Misiunea noastră este de a regla deficitul de carburanți din Romania prin furnizarea unei aprovizionări constante și fiabile, investind în inovație, diversificând oferta și colaborând cu partenerii strategici.

Transport și distribuție carburanți

JT Grup Oil S.A. desfășoară operațiuni de distribuție a combustibilului în zona de Sud-Est a României cu ajutorul unui parc propriu de 11 cisterne cu o capacitate de până la 40.000 de litri, dotate cu pompe și indicatoare pentru măsurarea cantității livrate. Pentru distribuția de combustibil în zona de nord a țării, compania are parteneriate cu reprezentanți ai mediului de afaceri și colaboratori pe termen lung.

Stații de incintă

Asigurăm furnizarea eficientă și sigură a combustibililor, fiecare stație SKID fiind proiectată și construită pentru a îndeplini standarde ridicate de calitate și siguranță.

Toate stațiile sunt echipate cu tehnologii moderne de monitorizare și control, permițând o gestionare eficientă a stocurilor și a operațiunilor.

Am livrat Peste 250 de stații de incintă (SKID) la nivel național.

  • Gestionarea și optimizarea consumului de carburant prin sistemul de gestiune al stațiilor de incintă, instalat la client
  • Eficiență și livrare în timp record
  • Responsabilitate socială și protecția mediului înconjurător
  • Mentenanță, consultanță și suport tehnic 

Distribuție la nivel național și european

În zona de Sud-Est a României, distribuția carburanților se realizează prin intermediul unei flote proprii de 11 cisterne dotate cu pompe și indicatoare care arată clientului cantitatea livrată. Pentru zona de nord a țării transportul și distribuția carburanților este realizată cu ajutorul subcontractorilor.

0
cisterne
0 litrii
capacitate de
procesare & livrare

O dată cu finalizarea proiectului JT Terminal vom facilita accesul rapid și eficient la produse petroliere în Europa de Est, deservind România, Ungaria, Serbia, Austria și Ucraina.

Conectat pe calea ferată și rutieră la infrastructura portuară și națională, noul terminal multi-modal și complet automatizat, va permite încărcarea și descărcarea simultană a navelor, vagoanelor și cisternelor, reducând timpii de așteptare în port pentru încărcarea sau descărcarea carburanților.

Du-te sus
ro_RO